4 Ευτυχισμένοι τύποι Ζώντας τη ζωή με την αγάπη. Ω, δεν είναι δύσκολο, αποδεικνύεται

Cerita Bibing. Η ζωή δεν έχει μόνο ηλιοφάνεια, αλλά και βροχή, καταιγίδες ουράνιου τόξου και έγχρωμη ζωή. Αν απλά θέλετε να ηλιοθεραπεία, είναι αδύνατο. Ήταν μόνο 24 ώρες, δεν κουράστηκε να κάνει το ίδιο πράγμα κάθε μέρα και γήρανσε με το ίδιο πράγμα. Επιπλέον, περιορίζοντας σε ρουτίνα που δεν σας αρέσει, μισείτε.

Η αγαπημένη ζωή είναι η ίδια με την αγάπη. Θα πρέπει να είναι όταν αγαπάς τον εαυτό σου πρέπει πάντα να είσαι ευτυχισμένος. Είτε υπάρχουν καταιγίδες που χτυπούν τη ζωή σας, θα είστε ακόμα ευτυχείς. Ναι, η ευτυχία δημιουργείται επειδή αγαπάς τον εαυτό σου. Η βαρετή ρουτίνα της ζωής 1 x 24 ώρες θα αισθάνεται βαρετή αν δεν βασίζεται στην αγάπη. Είναι καλύτερο να τελειώσετε αυτό, ξεκινήστε με τη ζωή σας που απέχει πολύ από αυτό που σας αξίζει.

Λιχάτ Τζούγκα: Χατί Γιανγκ Σελλού Τερσακίτη (Μέρος 2)
1. Προσπαθήστε να κάνετε ειρήνη με την καρδιά σας, τότε το σύμπαν θα εξασκηθεί επίσης πάντα με τα βήματά σας
Κάντε την ειρήνη με την καρδιά

Yaps έχετε αισθανθεί ποτέ λυπημένος; αν ναι, ας είναι λυπημένος. Αφήστε την καρδιά σας να νιώσει τι πρέπει να αισθάνεται. Μην πολεμάτε και μην προσποιείτε ότι είστε ενάντια στην πραγματικότητα. Εντάξει, κλαίνε αν πρέπει να κλάψεις, αλλά μην τεντώνεις για περισσότερο από 3 ημέρες. Ειρήνη με την καρδιά σας πρώτα.

Αν έχετε καθηλώσει την καρδιά σας, είστε έτοιμοι να κάνετε ειρήνη με τη ζωή σας. Ναι, η διατήρηση της καρδιάς είναι σαν να κρατάμε την ψυχή μας όταν η καρδιά σας δεν είναι σε ειρήνη, τότε το πνεύμα του σώματός σας θα απελευθερωθεί. Χαλαρώστε ... αφήστε την καρδιά σας να ξεπεράσει.

Εάν η ζωή είναι η επιλογή κάθε βήματος, πρέπει να αρωματιστεί με ευτυχία. Γιατί μην αφήνετε τα αγκάθια να κολλάνε στην καρδιά σας. Πετάξτε τα αγκάθια και ενισχύστε την καρδιά σας.

Μην αφήνετε τις καρδιές των άλλων να δηλητηριάσουν την καρδιά σας. Τα λόγια ενός σάπιου ανθρώπου δεν εισέρχονται στην καθαρή καρδιά σας. Απλά αγνοήστε τον που ρίχνει μια σάπια καρδιά. Δεν πρέπει να πετάξετε την καθαρή καρδιά. Κάντε το χαρούμενο και περπατήστε με την καρδιά σας, τα χρήματά σας είναι ακόμα καθαρά.

Λιχάτ Τζούγκα: Χατί Γιανγκ Σελλούου Τερσακίτη (Μέρος 1)

2. Δεν υπάρχει πόνος στο να είναι ένα φτηνό σχήμα χαμόγελο. Εδώ, ο κόσμος θα ξέρει ότι είστε πολύ χαρούμενοι!
χαμόγελο

Όποια και αν είναι η ρουτίνα σας και πόσο κουρασμένη είναι η ζωή σας, μην ξεχνάτε να χαμογελάτε πάντα. Ναι, χαμογελάστε και αφήστε το βάρος της ζωής σας. Η αγάπη για τον εαυτό σου είναι μια αναγκαιότητα που απεικονίζεται σε ένα χαμόγελο. Γεια σου, αυτή είναι η ζωή, υπάρχουν 2 ζωές που οι άνθρωποι γνωρίζουν, δηλαδή, δείχνεις τη θλίψη σου και δείχνεις την ευχαρίστησή σου.

Φίλοι, γιατί λυπάσαι για το πόσο λυπηρό είναι, πόσο μάλλον το δείξουμε σε ανθρώπους που δεν νοιάζονται απαραίτητα. Νιώθετε αρκετή θλίψη και κάνετε μάθηση. Αυτή η ζωή δεν είναι μόνο εσείς που αισθάνεστε αλλά και όλοι οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Συνεχίστε να δημιουργείτε ένα σχέδιο χαμόγελου που θα κάνει τη ζωή σας πολύ καλύτερη.

Η ζωή πρέπει να χαρεί να χαμογελάει σε πλάτος και να κάνει βήμα στον κόσμο σου. Ανεξάρτητα από το πόσα μαχαίρια και σφαίρες που κολλάνε στην καρδιά σας, επιτίθενται σε ένα χαμόγελο. Επειδή αυτό το χαμόγελο μπορεί να ζεσταίνει την κρύα σας μέρα, ένα χαμόγελο μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα και ένα χαμόγελο μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να εκτεθούν στον ιό bahagi σας.


3. Κάνετε τα πάντα όπως επιθυμείτε, αλλά επίσης δώστε προσοχή στους κανόνες!
πάθος

Αυτή η ζωή είναι σαν στην επιφάνεια της θάλασσας, υπάρχει άμμος και κύματα. Αν είστε κολυμβητής τότε παίζετε στα κύματα τουλάχιστον είναι πιο διασκεδαστικό και θα σας κάνει να βυθίσετε. Αν σας αρέσει η ομορφιά, στη συνέχεια καθίστε στην παραλία για να νιώσετε τη χαρά του κόσμου σας εκεί.

Ναι, για να περάσετε τη ζωή, ώστε να μην βαρεθείτε, ακολουθήστε το πάθος σας. Επειδή εργάζονται σύμφωνα με το πάθος θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το να εργάζεστε μακριά από το πάθος σας. Αν αγαπάτε τον εαυτό σας, κάνετε μια ροή της ζωής που δεν σας κρατά πίσω σε κάτι που δεν αγαπάτε. Εάν επιλέγετε να συνδεθείτε παρακαλώ απλά να απολαύσετε τα αγκύλια ευτυχώς. Αλλά οι άνθρωποι είναι απίθανο να είναι ευτυχείς αν είναι δεσμευμένοι από μια αλυσίδα της ζωής που δεν τους αρέσει.

Αφήστε το βάρος σας, το πάθος σας είναι τουλάχιστον αγαπά το έργο θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένη. Ο χρόνος, τα χρήματα, η ενέργεια δεν θα γίνουν αισθητές επειδή εργάζεστε πραγματικά με αγάπη

Λιχάτ Γιούγκα: Κίσα Σίντα Πάτα Σάατ






4. Η αναγκαστική ισχύς μόνο θα σας βασανίσει. Υπομονή και Μεγαλύτερη Καρδιά!
επιβάλλουν πόνο

Όταν είστε κουρασμένοι από τη ρουτίνα σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε σύντομες διακοπές. Μην πιέζετε κάτι επίπονο επειδή δεν σας αξίζει. Έλα, ο ποιοτικός χρόνος για τη ζωή σου είναι απαραίτητος. Προσκαλέστε την οικογένεια και τις διακοπές σας σε ένα μέρος που δεν έχετε δει ακόμη.

Όταν βάζετε στην πραγματικότητα τη ζωή σας, δεν είναι καλύτερο να αφήσετε να φύγετε. Ναι, αν είστε ακόμα νέοι, μην αφήσετε αυτούς τους δεσμούς να σας σφίξουν, αφήστε τους να πάνε προτού σφίξουν και αρρωστήσουν. Ψάξτε μια ζωή που σας κάνει ευτυχισμένους. Αν δεν το βρείτε, δημιουργήστε τη δική σας ευτυχία. Όπως και με τον κόσμο, όταν δεν υπάρχει ήλιος, δεν περιμένει ξανά το σκοτάδι, αλλά δημιουργεί κεριά και φώτα. Ναι .. η ζωή σας είναι επίσης έτσι, μην αφήνετε να περπατάτε μέσα από το σκοτάδι, να την δημιουργείτε

Komentar

Postingan populer dari blog ini

4 fórmulas felizes vivendo a vida com amor. Oh, não é difícil, acontece

4 Счастливые формулы Жизнь с любовью. О, это не сложно, получается