4 Mutlu Formüller Aşkla Yaşam Yaşamak. Oh, zor değil, çıktı

Cerita Bibing. Hayat sadece güneş ışığı değil, yağmur da, gökkuşağı fırtınaları da renklendirir. Sadece güneşi istiyorsanız, bu imkansız. Sadece 24 saatti, her gün aynı şeyi yapmaktan ve aynı şeyle yaşlanmaktan yorulmadım. Üstelik sevmediğin bir rutinle sınırlı olmaktan nefret ediyorsun.

Sevgi dolu hayat, kendini sevmekle aynı şeydir. Kendini sevdiğinde her zaman mutlu olmalısın. Hayatına vuran fırtınalar olsun, hala mutlu olacaksın. Evet, mutluluk kendini yaratıyor çünkü kendini seviyorsun. Sıkıcı hayat rutini 1x24 saat aşka dayanmazsa sıkılır. Bunu bitirmek en iyisi, hayatınla, hak ettiğin kadar uzak ol.

Lihat Juga: Hati Yang Selalu Tersakiti (Bölüm 2)

1. Kalbinizle barış yapmaya çalışın, daha sonra evren her zaman adımlarınıza eşlik edecek
kalple barışmak

Yaptıklarınız hiç üzgün hissettiniz mi? eğer evet, üzülmesine izin ver. Kalbinizin hissetmesi gerekenleri hissetmesini sağlayın. Savaşma ve gerçekliğe aykırı davranma. Tamam, ağlamanız gerekirse ağlayın, ancak 3 günden fazla sürmeyiniz. Önce kendi kalbinle barış.

Kalbinizi sakinleştirdiyseniz, hayatınızla barışmaya hazırsınız. Evet, yüreği tutmak, kalbiniz huzur içinde değilken ruhumuzu korumak gibidir, o zaman vücudunuzun ruhu serbest kalır. Sakin ol ... kalbin dalgalansın.

Hayat her adımın tercihi ise mutlulukla tatlandırılmalıdır. Çünkü dikenlerin kalbine yapışmasına izin verme. Dikenleri atın ve kalbinizi güçlendirin.

Başkalarının kalplerinin kalbini zehirlemesine izin verme. Çürük bir kişinin sözleri temiz kalbine girmez. Sadece çürümüş bir kalbi attığını görmezden gel. Temiz kalbi atmamalısın. Mutlu olun ve kalbinizle yürüyün, paranız hala temiz.

Lihat Juga: Hati Yang Selalu Tersakiti (Bölüm 1)

2. Ucuz Figür Gülümsemesi Olmak Üzere Ağrısızdır. İşte, dünya çok mutlu olduğunuzu bilecek!
gülümseme

Rutin ne olursa olsun ve hayatın ne kadar yorulduysa, her zaman gülümsemeyi unutma. Evet, gülümse ve hayatının yükünü bırak. Kendini sevmek, gülümsemeyle tasvir edilen bir zorunluluktur. Hey, hayat budur, insanların bildiği 2 hayat vardır, yani üzüntüünüzü gösterirsiniz ve zevkinizi gösterirsiniz.

Arkadaşlar, ne kadar üzüldüğün için üzülüyorsun, umursamıyorum ki, umurunda olmayan insanlar için. Yeterince üzülüyor ve öğreniyorsun. Bu hayat sadece siz değil, aynı zamanda dünyadaki tüm insanlardır. Hayatınızı daha iyi hale getirecek bir gülümseme deseni oluşturmaya devam edin.

Yaşam, dünyaya genişlik ve adımda gülümsemekten mutlu olmalı. Kalbinize yapışan ne kadar bıçak ve mermi olursa olsun, bir gülümseme ile saldırın. Bu gülümseme soğuk gününüzde ısınabileceğinden, bir gülümseme sizi kötü hissetmenize neden olabilir ve bir gülümseme insanlara bahagi virüsünüze maruz kalabilir.


3. İstediğiniz Her Şeyi Yapın, Ama Kurallara Dikkat Ediniz!
tutku

Bu hayat deniz yüzeyinde olduğu gibi kum ve dalgalar var. Eğer bir yüzücü iseniz, en azından dalgalarla oynayın, daha eğlencelidir ve sizi batırır. Güzelliğin tadını çıkarırsanız, o zaman sahilde oturun böylece dünyanın oradaki zevkini hissedebilirsiniz.

Yaşam boyunca beklemek için sıkılmamak için tutkunuzu takip edin. Çünkü pasyona göre çalışmak, tutkunuzdan uzaklaşmaktan çok daha eğlenceli olacaktır. Kendini seviyorsan, seni sevmediğin bir şeye geri götürmeyen bir hayat akışı yarat. Zincirlenmeyi tercih ederseniz, lütfen mutlu bir şekilde prangaların keyfini çıkarın. Ancak, insanlar sevmedikleri bir yaşam zinciri tarafından zincirlenmeleri durumunda mutlu olmayacaklardır.

Yükünüzü bırakın, tutkunuz en azından sevgi dolu işinizi daha mutlu edecektir. Zaman, para, enerji hissedilmeyecek çünkü aslında işini sevgiyle yapıyorsun

Lihat Juga: Kisah Cinta Pada Saat SMP


4. Sadece Size İşkence Yapmaya Zorlamak. Sabır ve Kalp Büyüt!
acı vermek

Rutinden sıkıldığınızda, kısa bir tatile çıkmayı denemelisiniz. Acı verici bir şey yapmaya zorlama çünkü seni hak etmiyor. Haydi, hayatın için kaliteli zaman gerekli. Ailenizi ve tatilinizi henüz görmediğiniz bir yere davet edin.

Hayatında acı çeken gerçek hayatın peşinden koştuğunuzda, bırakmanız daha iyi olmaz. Evet, hala gençseniz, bu zincirlerin sizi sıkmasına izin vermeyin, sıkın ve hastalanmadan önce onların gitmesine izin verin. Seni mutlu eden bir hayata bak. Eğer bulamazsanız, kendi mutluluğunuzu yaratın. Dünyada olduğu gibi, güneş olmadığı zaman yeniden karanlık beklemez ama mum ve ışıklar yaratır. Evet .. hayatın da öyle, karanlıkta yürümeyi bırakma, onu yarat

Komentar

Postingan populer dari blog ini

4 fórmulas felizes vivendo a vida com amor. Oh, não é difícil, acontece

4 Счастливые формулы Жизнь с любовью. О, это не сложно, получается

4 Ευτυχισμένοι τύποι Ζώντας τη ζωή με την αγάπη. Ω, δεν είναι δύσκολο, αποδεικνύεται